OVER MIJ

Er zijn momenten in het leven waarop je met een grote veranderingen te maken krijgt. Het zijn zogenaamde ‘life-events’: gebeurtenissen die je leven opdelen in ervoor en erna. Een geboorte, huwelijk, overlijden, nieuwe baan, ziekte, met pensioen gaan enzovoort. Op die momenten is het fijn om te weten hoe je je emoties kunt uiten en alles een plekje kunt geven. Daar kan en wil ik je heel graag bij helpen. Dat doe ik op twee manieren:


HET SCHARNIERMOMENT (WWW.HET-SCHARNIERMOMENT.NL)

Bij een scharniermoment helpt het om de daarbij behorende emoties te vertalen naar een ritueel. Ik maak rituelen geheel op maat, passend bij de situatie, uniek en afgestemd op ieders wensen. Vervolgens bereid ik ze voor en begeleid ze. Jij krijgt zo alle tijd en ruimte voor de verwerking, viering of nieuwe start die je nodig hebt.


KRACHT4YOU

Soms merk je pas na langere tijd dat een scharniermoment grote impact op je leven heeft gegeven. Je komt niet aan juiste rouw- en verliesverwerking toe. Bijvoorbeeld na een ziekte, overlijden of een scheiding. Maar ook als zo’n moment positief is, zoals een geboorte, nieuwe baan of huwelijk, kan het je toch veel stress geven. Je hebt het gevoel dat je uit balans bent of vastloopt. Met Kracht4You begeleid ik je door het proces heen, waardoor jij jezelf weer terug kan vinden. Daar zorg ik voor door de problemen concreet, doelgericht en praktisch aan te pakken. Kom weer in je eigen kracht door de kracht die vanuit kracht4you gegeven wordt.


OVER MIJ

Na mijn commerciële carrière ben ik jarenlang als geestelijk begeleider actief geweest. Vaste rituelen waren daar onderdeel van. Maar ik merkte bij mijzelf en bij de mensen die ik bijstond dat er behoefte was naar een bredere en meer persoonlijke begeleiding. Daarom startte ik met Het Scharniermoment en Kracht4You. Nu kan ik mensen in allerlei situaties helpen op een manier die volledig op hun wensen en behoeften is afgestemd. Ik zet graag al mijn krachten in om anderen kracht te geven.


Naast mijn werk als coach bij kracht4you ben ik ook werkzaam als stoppen met roken coach bij Medipro. Ook het stoppen met roken kan ervaren worden als een verlies van iets wat je heel dierbaar is. Om dit proces goed te begeleiden kunnen er o.a. hulpmiddelen ingezet worden in combinatie met persoonlijke of telefonische coaching.


WAT MENSEN ZEGGEN OVER MIJ

"Chantal is een goede trainster, ze coacht op een heldere, inzichtelijke manier. En bovendien is Chantal prettig om mee te werken."

"Chantal is een professional die het vermogen bezit om te luisteren naar de vraag achter de vraag. Hierdoor is haar hulpverlening efficiënt en to the point."

"Je kan merken dat het bij Chantal gewoon uit haar hart komt. Ze denkt mee met het bedrijf, personeel en klanten. Het is een moeilijke materie waar we als eigenaren zonder dat we erbij zijn onder de loep genomen worden door het personeel, Bij niemand is het 100% en zijn er verbeterpunten, deze verbeterpunten kunnen we samen met het Team Kindervilla Reyntje zeer goed aan. Veel opluchting zowel bij de werkgever als werkneemsters dat we mooi uit de bus gekomen zijn.
Daaruit komt uit voort dat we nog een sterker team geworden zijn dan ervoor! We gaan er met zijn allen tegen aan want samen staan we sterk! en lukken vele dingen zodat we ieders kwaliteiten benutten."

“Bedankt voor het luisterend oor.
Bedankt voor de indrukmakende krachtbetuiging.
Bedankt voor het mooie ritueel.
Om ons heen hoorden we dat er warmte uitsprak. Jouw inbreng en woorden hebben daar zeker aan bijgedragen.”


Meer over mij kun je lezen op mijn Linkedin-profiel